shootstuff.se Instagram
Blogg | Kontakt
 
Bilderna från Drift SM/RM @ Sundsvall Raceway
DriftwebbBMW E24 635 CSI 1988  
Några bilder på en kunds helt orörda BMW 635 CSI med enbart 2100 mil på mätaren.
Drifting RM / SM Sundsvall Raceway 2016.  
Årets Sm-final i drifting avgjordes på Sundsvall Raceway. Tyvärr lyckades ingen hemmaförare fixa en pallplats.  För tredje året i rad arrangerade SHRA-Sundsvall SM-drifting och som vanligt drar tävlingen mycket folk. 

Resultat:
1a Mikael Johansson
2a Joakim Grahn
3a Victor Joensuu
Sundsvall Classic  
Sundsvall Classic är kanske en av Sveriges roligaste och hårdaste motionstävlingar på cykel. Bansträckningen består av 3 olika distanser där den längsta är 21mil med en total stigning på 2100m. Årets tävling hade start och mål i matfors centrum ca 2 mil väster om Sundsvall. Tävlingen startade med molnen hängande över oss och avslutades i den värsta regnstorm vi någonsin skådat, det var stundvis fri sikt högst ett par meter.
SnöskoterCross Njurundabanan, Oskar Englund  
Njurunda MK och Team Snowföraren Oskar Englund körde sin första SM-deltävling i klassen Stock och lyckades köra till sig en elitlicens. Vädret kunde ha varit bättre, dimmigt och grått gjorde inte det hela till något lysande fotoväder. Man fick kämpa mellan hög iso för att frysa skotrarna som dånade förbi i hög hastighet, eller panorera när dom passerade. En mycket bra tävling som hade gjort sig förtjänt av bättre väder.
Produktfoto Peugeot Speedfight 4  
Några produktbilder på Peugeot Speedfight 4.
Bilderna är tagna i studio med sk rundfond. Dvs det är en studio med helt vitt golv och väggar där skarven mellan väggen och golvet har en kraftig avrundning som medför att det blir en sömlös övergång mellan golv och vägg. Taket består av en stor softbox som fördelar ljuset mjukt över objektet.
Bilderna är tagna åt Northbike i Sundsvall.
SM-Veckan 2015 Rullskidor Backe Damer  
Ett av de mest spektakulära evenemangen under hela SM-veckan i Sundsvall genomfördes under lördagen, backtävlingen i rullskidor med start på den nybyggda Sundsvallsbron och målgång på Södra Berget. Sundsvallsborna hakade på det hela och det var täta led i backen uppför Södra Berget som lyfte åkarna mot toppen.

Resultat:
1 Charlotte Kalla, Piteå Elit SK
2 Linn Sömskar, IFK Umeå
3 Frida Hallquist, Åsarnas IKSM-Veckan 2015 Cykel Kortdistans  
En bana för kortdistans ska vara ett varv på 2-6 kilometer och gärna innehålla många svängar. I Sundsvall är banan två kilometer lång och går genom stan med start och mål mitt City. Alla deltagare i respektive klass startar samtidigt. Utmed banan finns två depåer, en per kilometer, för de cyklister som behöver få maskinservice under loppet.

Det blev en överlägsen seger i damklassen för Frida Knutsson och en trippelseger för Team Tre Berg-Bianchi i herrarnas där Alexander Wetterhall var den 1a att korsa mållinjen i hettan.SM-Veckan 2015 Superenduro  
När Andreas Linusson försvann redan i träningen fanns ingen som på allvar kunde hota Joakim Ljunggren från att ta sitt femte raka SM Guld i Superenduro. Desto hårdare blev fighten om silvret där till slut Martin Larsson drog det längsta strået före Jens Hillgren.
Sundsvall bjöd på medelhavsvärme och det blev jobbigt både för åkare och publik, en publik som uppgick till ca 1500 personer.SM-Veckan 2015 Backtävling  
Under Tisdagen avgjordes Backtävlingarna på Södra berget och vi fick uppleva en fartfylld och spännande tävling. I rallycross Supernationella 2WD vann Jimmy Holmkvist Gestrike RT före Mikael Eriksson Strängnäs AMS. I den andra Rallycrossklassen Supernationella 2400CC gick Kristian Bromark Rasbo MK vinnande ur striden före Peter Karlsson Ljusdals MS.

Nytt för Backtävlingen var klassen Crosskart som var en spännande bekantskap. i klassen 250 CC vann Daniel Jansson Uppsala MK före Mattias Andersson MK Kopparberg. Crosskart 650 CC vanns av Rikard Berglund SMK Gävle före Anders Michalak MK Orion. I Crosskart Extreme vann Daniel Balke SMK Arboga före Magnus Viktorsson Anderstorps Racingklubb.
SM-Veckan 2015 Jetski/Vattenskoter  
AQUA-X är en sprintvariant av jetski-race med sex korta intensiva heat. Sex förare står på startlinjen i varje heat. Heaten är kota, tre varv i banan som byggs upp av bojar. Banan följer strandkanten så det blir enkelt för publiken att följa tävlingen. Två SM-titlar delas ut. En i ståmaskinklassen Ski LITE och en i sittmaskinklassen Seadoo Spark. 

Resultat Final Race Spark:
1:a Mikael Mårthen  Eastcoast Racing Club
2:a Henrik Bramsved Orust Jetski klubb
3:a Kristian Stenborg Orust Jetski klubb

Resultat Final Race Lite:
1:a Eric Jacobsson Kumla JRC
2:a Emma-Nellie Örtendahl Orust Jetski klubb
3:a Mats Örtendah Orust Jetski klubbElmia Bilsport Performance Show 2015  
Elmiamässan, 140 mil tur och retur, 4 pers och drygt 70 kilo utrustning en klockren dagsetapp. Teamet packade bilen kl 04:00 och styrde mot Jönköping. 7 timmar senare styrde vi in på pressparkeringen. Resan kantades av drivor med sönderkörda bilar och en flock av poliser. Här kan ni se ett fåtal av alla de bilder vi kom hem med. Feta rims, brutala driftbilar och mängder med gatbilar är bara något av alla guldkorn mässan hade att erbjuda.Audi A4, Tom Nyström  
Ägaren till denna sjukt feta A4 önskade några nya bilder på hans röda skönhet. Vi scoutade några platser dagen före fotningen och packade all utrustning, vi viste redan innan att ljuset skulle bli ett problem. Tom har under en lägre tid jobbat med utseendet på bilen och städat den från onödiga emblem och liknande för att få en clean och fet look. De nya Juddfälgarna och den brutala sänkningen bidrar stort till den råa och feta looken. Förhoppningsvis får vi fler möjligheter att fota bilen på lite andra platser. Vill ni se bilen live så är det bara att hålla ögonen öppna efter nästa Stance Meet i Sundsvall.Dotz PowerDrift Series, deltävling 2  
Sol, värme, däckrök och drivor med feta bilar, vad mer kan man begära en sommardag? Drift-SM körde sin andra deltävling på Sundsvall Raceway. Fredde Sjödin på hemmaplan och pressen var enorm. Självklart levererade han som vanligt.

1. Fredrik Sjödin, Team AntiHero
2. Jim Nordqvist, Nordqvist Drifting Team
3. Rasmus Möller, Team PonyDrift
q

d

< 1 >

ShootStuff | Foto | Sundsvall | Fotograf